Осталось -:--:--
Актуальная цена
265 грн
Шаг
5 грн
Состояние
б/у
Обновлено
18.05.2024
Производитель
sunbeam
Последний визит вчера в 22:25
На проекте с декабря 2017
100%
Рейтинг
149
Продажи
82
Подписки

Практично новий зимовий фірмовий пуховик PEERCAT, фабричний Китай - відмінний варіант для повсякденного носіння.Багатофункціональний, дуже теплий наповнювач біо-пух з відновленої рослинної сировини, гіпоалергенний, не висмикується, чудово переносить прання, як ручну так і хімчистку, не витягується і не збивається в грудочки, швидко сохне. Біо-пух Sustans- це іноваційний утеплювач, створений із використанням запатентованого біополімеру, що відзначається чудовими теплоізоляційними властивостями, малою вагою та простотою у догляді. Наповнювач Sustans на дотик нагадує натуральний пух, а за тепловими властивостями не поступається йому, а іноді і перевершує. При цьому біопух – гіпоалергенний, еластичний та більш зручний у використанні.Він був розроблений компанією «Матеріали і технології «Хайсін» разом із американською компанією «DuPont–Sorona». Тривимірна сферична форма наповнювача Sustans ™ надає йому виняткову пухнастість, приємну шовковисту текстуру, відмінний опір до стиснення, це перший високотехнологічний матеріал на біологічній основі, який отримав дозвіл на використання нового знаку Міністерства сільського господарства США «продукт на біо-основі».
Модель з глибоким капюшоном, який створює додатковий захист від вітру, дощу і холодної погоди, високий воріт, фіксатори капюшона. Тканина верху вітрозахисна з вологовідштовхуючим просочуванням, швидко сохне, без розводів, не шурхотить, мяка, приємна на дотик. Застібається виріб на
якісну тракторну блискавку, з боків розташовані кишені на кнопках. Вздовж блискавки спереду є декоративна стрічка, що підкреслить жіночність образу. Капюшон та манжети декоровані натуральним хутром кролика, може зніматися. Стан ідеальний, без плям , порізів та ін. Підклад з принтом, без недоліків. Продаю, бо малий на мене. Розмір XL,підійде на укр 48, звіряйтеся з замірами( виконані з зовнішньої сторони речі): довжина по спинці 85см, ширина плечей42 см, довжина рукава 65см, ширина рукава18см, пройма 24см, напівобхват грудей 55см, напівобхват талії 52см, напівобхват стегон 57 см.
Пересилаю після повної передоплати на картку